Een Travellerspoint blog

Beter laat dan nooit

Los Angeles

semi-overcast 24 °C
Bekijk Jan's Tour richting Oost op janvanhest's reiskaart.

Nu heb ik wel wat uit te leggen. Sinds Hawaii niets meer van me laten horen. Nou ja, niets ... er zijn mails, sms'en en telefooncontacten geweest, maar deze blog heeft ernstig geleden. Oorzaken? Te veel lol en emotie bij de ontmoetingen met de familie in Los Angeles en vooral mijn eigen man en onze vrienden in Buenos Aires. Het was allemaal geweldig en ter plekke te consumeren. Ook een super irritante internetstoring in ons Casa Carlos Calvo hielp niet echt. Dus: mijn excuses voor de lange radiostilte en iedereen ook via dit medium nog een goed 2010 toegewenst.

Vanuit Hawaii ben ik (probleemloos) naar Los Angeles gevlogen waar ik 4 dagen bij mijn broer Peter met zijn vrouw Joy, mijn nicht Eleanor (en haar vriend Jim) en neef Philip (met Noelle) heb opgetrokken.

IMG_8451.jpg

De gastvrijheid was hartverwarmend en als Xmas present kwamen behalve Choco, Joy en mijn broer ook hun moeder Jan met haar vrouw - ze zijn getrouwd in de korte tijd dat same-sex marriages legaal waren in California - uit San Francisco voor het pre-xmasdinner bij Eleanor overgevlogen.

IMG_8499.jpg IMG_8570.jpg

Neef Philip heeft nog een voorstelling van zijn one man show "Phil the void" http://philvanhest.comgegeven in The Smell, underground theatre (no alcohol; no wonder it smells) in downtown (bestaat dat?) LA.

IMG_8476.jpg

Met broer Peter nog naar zijn woonstee Santa Maria gereden om de Venlo eiken te bekijken. En de verzameling keien. En Peter's Fly Fishing Factory.

IMG_8547.jpg

Wat een leuke familie heb ik toch.

Geplaatst door janvanhest 4:37 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint